fbpx
Сьогодні
Промо 17:21 04 Кві 2019

Як обрати насосну станцію: рішення проблеми водопостачання

Водопостачання – болюча проблема для всіх жителів передмість. Адже від доступу до чистої води багато в чому залежить якість життя. Та й центральний водопровід далеко не завжди гарантує наявність якісної води. Автоматизована водяна станція, яка автоматично контролює всі питання водопостачання будинку, – непоганий варіант і для заміського будинку, і для сільського господарства, і для невеликих підприємств. Тут, на сайті інтернет-магазину «Комфорт. Тепло. Затишок», ви знайдете широкий вибір різних насосних станцій для будь-яких цілей.

Чому варто вибрати насосну станцію

Цей пристрій дозволяє налагодити повноцінне водопостачання. Вода з точки забору на глибині перекачується в спеціальний резервуар, в якому створюється її запас. За рахунок цього регулюється рівень витрат і згладжується споживання в пікові моменти. Рівень наповнення резервуара контролюється датчиком; як тільки ви починаєте витрачати воду, і її рівень падає – датчик сигналізує, що потрібно включити насос. Людина в процесі участі не бере.

Також насосні станції водопостачання дозволяють підтримувати належний рівень тиску в системі – ви можете спокійно користуватися водою, забираючи її з декількох точок. Це дуже зручно також і для поливу. Крім того, регуляція подачі води дозволяє економити її і електроенергію. Можливий спектр пристроїв, що підключаються до системи, оснащеної насосною станцією, досить широкий: душові кабіни, посудомийні і пральні машини, бойлери та газові колонки.

Всі подібні установки можна розділити на побутові і промислові. Перші використовуються вдома, другі – на підприємствах різного профілю. Також їх можна встановлювати для водопостачання великих багатоквартирних житлових будинків. Вони відрізняються високою потужністю і додатковим функціоналом.

Як вибрати хорошу насосну станцію

Перш за все, орієнтуйтеся на ваші потреби. Це обсяг споживаної за добу води, віддаленість місця забору, вимоги до тиску в системі, наявність пікових навантажень. Важливі характеристики самої станції – потужність, продуктивність, обсяг і матеріал бака, можливості автоматики, яка контролює процес подачі води.

Ви можете скористатися зручним фільтром пошуку по каталогу інтернет-магазину КТУ, щоб підібрати потрібну вам станцію за параметрами і купити її з гарантією і доставкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: