fbpx
Сьогодні
19:15 04 Кві 2019

На "Суспільному" назвали імена модераторів для дебатів

Голова НСТУ Зураб Аласанія розповів, що журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук будуть модераторами дебатів кандидатів у президенти.

Про це він заявив під час засідання круглого столу на тему "Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що?", передає Укрінформ.

За його словами, в НСТУ передбачають всі варіанти, запропоновані штабами кандидатів, навіть пропозицію щодо НСК "Олімпійський", і прораховують кошторис.

"Передбачається, що ведучим буде той самий модератор, що вів і "Зворотний відлік", мається на увазі Павло Казарін, а ті дебати, які мають бути у п'ятницю, має вести Мирослава Барчук", – сказав Аласанія.

Водночас, за словами Аласанії, дебати на Суспільному та на стадіоні відбуватимуться незалежно одне від одного.

"З офіційної точки зору, дебатами буде називатися тільки те, що вийде у п'ятницю (19 квітня – ред.), а решта буде вважатися політичною агітацією", – додав Аласанія.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський", у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

У БПП спочатку відреагували, що Порошенко не буде дебатувати на стадіоні. Потім Порошенко погодився на дебати. Але штаб Зеленського хоче, щоб Порошенко виконав інші умови.

У НСК "Олімпійський" заявили, що поки не отримували заявок щодо проведення дебатів.

Суспільне прокоментувало, що готове провести дебати на "Олімпійському", але потрібно законодавчо врегулювати.

При цьому Зеленський пропонує Тимошенко стати арбітром на дебатах.

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-баттл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: