fbpx
Сьогодні
11:00 04 Кві 2019

Колишня співробітниця Fox News стала новим спікером Держдепу США

Державний секретар США Майк Помпео привітав призначення Морган Ортегус спікером Держдепартаменту.

Про це повідомила 3 квітня прес-служба американського зовнішньополітичного відомства.

За словами державного секретаря США Майка Помпео, новопризначена спікер Держдепартаменту Морган Ортегус була аналітиком розвідки в міністерстві фінансів, до цього працювала як представник Агентства США з міжнародного розвитку в Іраку. На телеканалі Fox News вона обіймала посаду помічника з національної безпеки. Після служби в Іраку 2010 року її перевели до Ер-Ріяда в Саудівській Аравії заступником аташе казначейства США.

"Протягом усієї своєї кар'єри вона працювала у сфері фінансових послуг, консалтингу та дипломатії. Вона є активним співробітником військово-морського резерву США, співзасновником і директором GO Advisors, а також помічником із питань національної безпеки у Fox News. Морган допомогла заснувати геостратегічну бізнес-групу EY, також вона була менеджером із глобальних відносин у Standard Chartered Bank у групі державного сектору, обслуговуючи клієнтів у Африці, Азії та на Близькому Сході", – ідеться в заяві.

"Морган, без сумніву, допоможе Державному департаменту виконати свою місію з просування і захисту зовнішньополітичних пріоритетів адміністрації для американського народу і міжнародної спільноти", – додав Помпео. 

Нагадаємо, офіційний представник Державного департаменту США Хізер Нойерт залишила свою посаду 30 березня. Вона повідомила, що приєднується до керівного складу програми Фулбрайта. Хізер Нойерт працювала в Держдепартаменті як прес-секретар з квітня 2017.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: