fbpx
Сьогодні
18:25 02 Кві 2019

Садовий заявив, що "Самопоміч" самостійно піде на парламентські вибори

Політична партія "Самопоміч" буде брати участь у виборах до парламенту восени 2019 року як самостійна сила.

Про це заявив лідер політсили, мер Львова Андрій Садовий під час звернення, опублікованого на сторінці у Facebook.

"Мене часто питають, а що "Самопоміч"? А що далі? Даю пряму відповідь: "Самопоміч" буде брати участь у виборах до наступного парламенту як самодостатня політична сила", – сказав він.

Садовий також заявив, що за чотири роки "хлопці і дівчата з "Самопомочі" не скурвилися, тому вони потрібні в парламенті".

Закон про Президента

1. В ці дні важливо не пересваритись так, що забудемо де справжній ворог. 2. Виносимо в парламент «Закон про Президента», який поставить зрозумілі рамки і не дозволить зловживати владою президенту з будь-яким прізвищем. Про імпічмент там теж є. Читайте тут і давайте свої коментарі – https://bit.ly/2HSXQk53. Об'єднання "Самопоміч" йде на парламентські вибори. Розробляємо першу в українській історії систему формування переліку кандидатів за відкритими списками. Наші виборці можуть мати багато претензій до фракції «Самопомочі» в парламенті і з багатьма я солідарний. Але ці хлопці і дівчата не скурвились і робили що могли. Все тільки починається!

Posted by Андрій Садовий on Tuesday, April 2, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: