fbpx
Сьогодні
23:58 02 Кві 2019

"Бориспіль" збирається скасувати частину рейсів української авіакомпанії через борги

Фото rbc.ua

Частина чартерних рейсів авіакомпанії Bukovyna може бути скасована через борги перед аеропортом

Аеропорт Бориспіль оголосив про можливе скасування з 2 квітня частини чартерних рейсів, які повинна була виконати авіакомпанія Bukovyna в зв'язку з накопиченими боргами за обслуговування. Про це сьогодні заявив перший заступник держпідприємства Євген Дихне, повідомляє ЦТС.

"Нам дуже неприємно, що внаслідок непорядної фінансової поведінки авіаперевізника можуть постраждати пасажири. Проте, ми більше не можемо накопичувати борг авіаперевізника без будь-яких перспектив його сплати. На сьогодні він становить близько 4 млн грн", – зазначив Дихне.

За словами топ-менеджера Борисполя, Bukovyna Airlines, яка виконує перельоти на замовлення туроператорів, системно не виплачує аеропортові збори.

Додатково в коментарі ЦТС в аеропорту уточнили, що ще ведуть переговори з перевізником, щоб уникнути незручностей для пасажирів.

Напередодні сезону відпусток Дихне порадив туристам ретельно вивчати сумлінність авіаперевізників, з якими співпрацюють українські туроператори.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: