fbpx
Сьогодні
10:41 01 Кві 2019

Стало відомо, за кого проголосували військові ООС

Військові Збройних сил України мали змогу проголосувати на президентських виборах на спеціальних виборчих дільницях у зоні ООС. Найбільшу підтримку серед захисників отримав Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Попередні результати голосування військових з 49-го округу Донецької області оприлюднив український журналіст Юрій Бутусов.
На трьох спеціальних дільницях проголосували 1276 бійців Збройних сил. Загалом у списках було 1363 виборці.

За кого проголосували військові на Донбасі:
Володимир Зеленський – 517 бійців;
Петро Порошенко – 470 бійців;
Олег Ляшко – 52 бійці;
Руслан Кошулинський – 46 бійців;
Юлія Тимошенко – 38 бійців;
Анатолій Гриценко – 29 бійців;
Ігор Смешко – 28 бійців;
Олександр Вілкул – 13 бійців;
Юрій Бойко – 12 бійців;
Юрій Тимошенко – 4 бійці;
Цифри показують, що в ЗСУ дуже різне бачення про те, хто може бути головнокомандувачем під час війни. І це показує якість інформаційної роботи та морально-психологічного стану у військових частинах,
– зауважив Бутусов.

Він додав, що якщо на фронті є військові, які підтримують прокремлівських кандидатів Юрія Бойка та Олександра Вілкула, то робота з особовим складом у цих підрозділах провалена.

"Це не "агенти Кремля" – справжні б агенти, звичайно, не світилися. Це просто люди у формі, які прийшли отримувати зарплату, а про Україну, Росію, війну з ними на службі розмов не вели. І вони проголосували, не відчуваючи жодної провини, і не побоюючись, що для когось буде важливий їхній вибір. Повна байдужість. Цифра щодо Юрія Тимошенка теж показова – очевидно, що аватари голосували", – підсумував журналіст.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: