fbpx
Сьогодні
12:47 31 Бер 2019

"Виборче загострення": Супрун дала поради, як пережити день без надмірної тривожності

В день виборів, коли повітря наелектризоване, новини оновлюються щохвилини і всі багато переймаються, дуже важливо зберігати спокій та залишатися раціональним.

Про це пише в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, даючи поради, як пережити цей день без надмірної тривожності.

Якщо ви ще збираєтеся на дільницю чи вже стоїте в черзі — зібрали кілька корисних дописів, як залишатися спокійним та зменшити рівень стресу:

➡  Стрес та негативні емоції погано впливають на наше здоров'я, самопочуття та в цілому псують якість життя. Тому їх варто позбавлятися та всіляко нівелювати їхній негативний вплив. Обмежуйте ваше "споживання" медіа та не продовжуйте обговорення виборів, якщо ви розумієте, що воно може перерости в конфлікт чи агресію. Тут більше порад.

➡  Сьогодні багато людей навколо переживатимуть вже виборче загострення. Вони можуть поводитися в стилі невільних радикалів — імпульсивно та неадекватно, порушуючи чужі кордони й навіть змушуючи вас почуватися в небезпеці. До їхніх "атак" треба бути готовими. Кілька порад, які допоможуть скласти свій план дій та захистити психічне здоров'я.

➡  Варто бути готовими й до атак вільних радикалів. Вони запускають вільнорадикальні ланцюгові реакції в нашому організмі та виникають при розвитку атеросклерозу, старіння шкіри, запалення і пухлинного росту. Спрощено кажучи, вільні радикали це інфаркти, інсульти, зморшки і біль в суглобах. Як з ними боротись тут.

➡  В цей день нерви можуть потроху "здавати", а очікування результатів ставати нестерпним. Для того, щоби не тримати емоції в собі, краще заспокоюватись та концентрувати увагу, багато людей практикують медитацію. Почитайте про користь медитації та за нагоди спробуйте помедитувати.

➡  Єдиної пігулки для щастя не існує, але є різні способи отримувати позитивні емоції та стати більш щасливим. Що робити, аби почуватися щасливими.

➡  Якщо ви втрапили в конфлікт чи сварку — не дозволяйте негативу залишатися з вами. Фізична активність — хороший спосіб відволіктися з користю для здоров'я. Почитайте про користь ходьби та бігу і виходьте рухатися на свіже повітря.

"Пам'ятайте, що б не сталося сьогодні — життя продовжується. Залишайтеся свідомим громадянином з активною позицією, не "катастрофізуйте" ситуацію та бережіть своє здоров'я", – підсумувала Супрун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: