fbpx
Сьогодні
21:51 31 Бер 2019

Тимошенко прокоментувала результати екзит-полів та переговори із Зеленським

Фото Reuters

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко вважає, що вона виходить у другий тур виборів із другим результатом за результатом першого туру.

Депутат "Батьківщини" Сергій Соболєв заявив, що за їхніми підрахунками, 27% отримує Володимир Зеленський, 20.9% бере Юлія Тимошенко і 17.5% отримує Петро Порошенко.

Сама ж Тимошенко на брифінгу заявила, що її команда провела всеохопне соціологічне опитування на противагу "замовній соціології".

"Закликаю не сприймати екзит-поли як істину в останній інстанції. Це – абсолютно маніпулятивна нечесна річ", – заявила Тимошенко.

"Країна має надію на зміни, надію, що мафія від влади піде і в Україні почнеться справжнє відродження і становлення", – сказала вона.

Тимошенко закликала свою команду: "Ніякої дезорганізації. Не звертайте уваги на продажні екзит-поли. До 24:00 відправте копії протоколів із дільниць – і ми результат паралельного підрахунку будемо оголошувати".

Своїх соратників на місцях вона попросила: "Прошу підійти на виборчі дільниці і захищати результат до останнього… Боремося за кожен протокол".

Тимошенко заявила, що не веде переговорів із конкурентом Володимиром Зеленським до завершення підрахунку голосів.

На брифінгу у виборчому штабі її запитали, чи буде вона об'єднуватися з Зеленським з огляду на екзит-поли, які віддають Тимошенко третє місце.

"Екзит-поли – це така само продажна соціологія якою маніпулювали останні місяці. Не звертайте на них уваги", – заявила лідер "Батьківщини".

"Ми розраховуємо на те, що після підбиття реальних підсумків виборів, зібрання оригінальних протоколів, ми будемо боротися з Володимиром Зеленським у другому турі", – сказала вона.

"І тому ніяких переговорів до завершення підрахунку голосів ми не ведемо", – наголосила Тимошенко, хоча раніше була інформація про їхні переговори щодо об'єднання зусиль у другому турі .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: