fbpx
Сьогодні
20:31 31 Бер 2019

Данилюк пояснив унікальність підходу Зеленського

Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк вважає, що команда Володимира Зеленського зможе захистити свій результат на виборах президента України.

Про це він сказав "УП" у штабі Зеленського, відповідаючи на запитання, наскільки шоумен піддається навчанню в політичному сенсі і чи мають зустрічі з експертами ефект на кандидата в президенти.

"Знаєте, слово "обучаємий" – не обучаємий" мені не дуже подобається, тому що я зустрічався – і багато чого зрозумів. Дуже багато порад, які я намагався давати стосовно кампанії, – я дуже швидко розумію, що воно просто не працює. Ця кампанія дуже відрізняється…", – заявив Данилюк

"Старі політики просто не знають, що з цим робити: це не стандартна кампанія Вони між собою гризуться по старих правилах, а молоді просто рухаються вперед, використовуючи абсолютно унікальний підхід до кампанії", – додав він.

"А стосовно питання ключових реформ – то звичайно, треба робити певну пріоритизацію. І це зараз відбувається", – сказав екс-міністр.

На думку Данилюка, захистити результат на виборах Зеленському допоможе команда і те, що опоненти між собою "будуть битися так, що не буде скучно".

Він вважає, що завдяки ситуації, яка склалася перед виборами, зловживань буде менше, а можливостей захистити результат – більше.

"Як ви знаєте, сітки побудовані, але відбувається зараз паралельний контроль результатів виборів – була презентація цієї системи. Я думаю, багато хто побачив здатність команди Зеленського контролювати результати – і думають, чи варто це робити (впливати на результат – ред.)", – заявив Данилюк.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: