fbpx
Сьогодні
10:53 31 Бер 2019

Аеропорт "Бориспіль" розпочав експлуатацію терміналу F

Фото dpsu.gov.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" відновив експлуатацію терміналу F.

Нині термінал функціонує в штатному режимі, повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Вже з початку функціонування терміналу F прикордонниками Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформлено один авіарейс на приліт та п'ять – на відліт, окрім того охоронці кордону забезпечили належне оформлення 200 громадян, які прибули в Україну, та 720 громадян, які вже вибули з неї. Всього для прикордонного оформлення в оновленому терміналі залучено 44 військовослужбовці Держприкордонслужби. До кінця дня очікується оформлення 27 рейсів та майже 5 тисяч пасажирів", – повідомляють прикордонники.

Нині персонал терміналу продовжує підготовку до масового прибуття пасажирів. У рамках прикордонних процедур термінал працює в штатному режимі.

термінал F Бориспіль

термінал F Бориспіль

термінал F Бориспіль

термінал F Бориспіль

термінал F Бориспіль

Нагадаємо, раніше в аеропорту "Бориспіль" для обслуговування пасажирів використовувався тільки термінал D. Термінал B, побудований у 1965 році і значно розширений у 2006-2011 рр., закрито з 2014 року, а термінал F, збудований у 2010 році, припинив роботу в 2013 році. У вересні 2018 року керівництво аеропорту ухвалило рішення розконсервувати термінал F для лоукостів та чартерних авіакомпаній.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: