fbpx
Сьогодні
20:47 30 Бер 2019

Україна посилить реформи для наближення до плану дій по членству в НАТО

Нова методика має дозволити проводити більш ефективні реформи в Україні

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що річна національна програми Україна – НАТО буде приближена до вимог плану дій по членству в Північноатлантичному альянсі. Про це повідомляє  Урядовий портал.

Климпуш-Цинцадзе повідомила, що уряд запускає новий інноваційний проект з підготовки стратегічних документів разом з канадським проектом EDGE, який створений для технічної допомоги Україні.

"Нова методика дасть можливість суттєво удосконалити Річну національну програму на 2020 рік, наблизивши її до вимог Плану дій щодо членства в НАТО", – розповіла Віце-прем'єр-міністр.

Вона розповіла, що понад 300 українських держслужбовців будуть готувати річну національну програму під егідою комісії "Україна – НАТО" на 2020 рік за методикою Results-Based Management, яка офіційно використовується владою Канади, Британії та інших країни альянсу.

Климпуш-Цинцадзе зазначала, що нова методика зможе дозволити Україні проводити більш ефективні реформи, а також краще зрозуміти прогрес країни у досягненні цілей.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: