fbpx
Сьогодні
19:51 30 Бер 2019

На Луганщині збудували потужний асфальтний завод

Фото facebook.com

У Сєвєродонецьку завершили монтаж потужного асфальтобетонного заводу італійської компанії MARINI.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області.

Продуктивність заводу 240 тонн на годину. Наразі тривають пусконалагоджувальні роботи, попереду проведення екологічної експертизи. Очікується, що завод запрацює на повну потужність вже у квітні-травні 2019-го року.

"Італійська фірма, завод якої встановлено у Сєвєродонецьку, є одним зі світових лідерів у дорожній галузі. Підприємство взяло на себе обов'язок встановити обладнання, навчити персонал та вийти на заплановану потужність через 2 місяці. На заводі є можливість виготовлення різних типів асфальтобетонної суміші. Перш за все, нас цікавлять щебенево-мастикові асфальтобетони підвищеної міцності", – прокоментував начальник відділу якості та технічного контролю Служби автомобільних доріг у Луганській області Віктор Циганський.

асфальтний завод

асфальтний завод

Протягом робочої зміни завод може виробляти від 2 до 3 тисяч тонн готового асфальтобетону. Процес виробництва повністю автоматизованій. Втім, додатково, на сервісному обслуговувані, підприємства буде залучено до 40 осіб – енергетики, зварювальники, механіки.

Монтаж всіх конструкцій, який виконували іноземні спеціалісти, зайняв два тижні. Завод є екологічно-безпечним, адже відповідає всім європейським нормам по викидах та шуму. Вартість заводу становила близько 2 млн євро.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: