fbpx
Сьогодні
08:31 28 Бер 2019

В ООС 13 разів обстріляли українців, втрат немає

Минулої доби противник 13 разів порушив режим припинення вогню, при цьому 10 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з артилерійських систем, мінометів, озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, витративши 117 артилерійських боєприпасів калібрів 122, 120 та 82 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв українських захисників п'ять разів.

З мінометів калібру 82 мм, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики стріляли у районі населеного пункту Опитне.

З гранатометів різних систем – поблизу села Гнутове.

Станкові протитанкові гранатомети ворог застосовував у районі населеного пункту Чермалик, а великокаліберні кулемети – біля села Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив вісім обстрілів.

З артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також ручних протитанкових гранатометів ворог стріляв біля села Кримське.

Також міномети 120-го та 82-го калібрів, автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети, озброєння бойової машини піхоти БМП-1та стрілецьку зброю терористи застосували у районі населених пунктів Луганське, Новоолександрівка, Новолуганське.

Біля міста Світлодарськ окупанти також били з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів

Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає.

У прес-центрі ООС зазначили, що на обстріли противника Об'єднані сили давали адекватну відповідь, знищивши при цьому одного та поранивши двох окупантів.

Станом на 7:00 28 березня обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: