fbpx
Сьогодні
20:09 27 Бер 2019

Український урбаністичний форум цьогоріч відбудеться у Запоріжжі

Аналітичний центр CEDOS відкрив реєстрацію на другий "Український урбаністичний форум". Захід відбудеться 21-22 червня в Запоріжжі з темою "Люди. Місто. Завод".

Запоріжжя розглядатимуть як приклад індустріального міста, яке можна змінити на краще.

"Запоріжжя — місто козацької вольності і радянської промисловості — велике, складне і дуже цікаве, але ще не надто розвідане українськими урбаністками й урбаністами. Тут починають розвивати туризм, але промисловість грає основну партію, що не може не впливати на владу і громадянське суспільство, екологію і здоров'я, якість життя та інфраструктуру, міграцію і соціальні нерівності. Індустріальні об'єкти такі великі і важливі, а альтернативи їм так мало, що швидко перетворити місто на пост-індустріальне і трансформувати заводи у креативні хаби не вдасться", – пишуть організатори.

Реєстрація на захід триває до 18 червня. Участь безкоштовна. Стежити за оновленнями можна на сторінці заходу в Facebook.

Український урбаністичний форум

Минулорічний "Український урбаністичний форум" відбувся в травні в Києві з темою"Що таке справедливе місто?".

Довідка. "Український урбаністичний форум" — це щорічний захід, де знайомляться, мережуються, обмінюються досвідом і навчаються для колективного направлення розвитку українських міст. Організатором форуму є Аналітичний центр CEDOS, підтримку надає представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: