fbpx
Сьогодні
23:40 27 Бер 2019

У Вінниці перед приїздом Порошенка "Нацкорпус" влаштував мітинг з свинячими головами, активістів затримали

У Вінниці перед приїздом президента Петра Порошенка провели мітинг представники «Національних дружин» та «Національного корпусу». Активісти планували пройти ходою до центральної площі Вінниці, тримаючи в руках плакати і відрізані свинячі голови.

Про це повідомляє theБабель.

Представник «Національного корпусу» розповів, що акція була офіційно зареєстрована, поліція знала, куди будуть рухатися учасники акції, проте до площі їх не пропустили. Мітингарі скандували «Ганьба», питали «Де відрубані руки?» і запалювали фаєри.

https://www.facebook.com/100020274884333/videos/305555993463561/

 

При спробі учасників мітингу прорвати кордон поліції сталися сутички, у «Нацкорпусі» повідомили, що в одного з мітингарів розбита голова. Про побитих активістів пишуть і місцеві журналісти.

У Вінниці побиті голови у Нацдружин та кордон поліції із 10 автозаками…

Posted by Roman Kowalski on Wednesday, March 27, 2019

Трьох активістів затримано. Тож представники «Нацкорпусу» та «Нацдружин» попрямували до місцевого райвідділу. За словами представника «Нацкорпусу», їх до тисячі.

Душман, що рулить Нацдружинами у Вінниці сьогодні, вимагає відпустити 3-х затриманих із числа своїх… Каже, шин вони не готували!Відео 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Wednesday, March 27, 2019

Водночас у прес-службі Нацполіції повідомили, що під час проведення масових заходів поліція затримала трьох осіб, які застосували до поліцейських газ дратівливої дії, піротехнічні засоби, кидали в правоохоронців камінням.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: