fbpx
Сьогодні
18:48 27 Бер 2019

У день голосування суди працюватимуть цілодобово, - Мін'юст

Міністр юстиції Павло Петренко розповів, що напередодні дня виборів президента України, в день голосування 31 березня і після нього українські суди будуть працювати в спеціальному режимі.

Зокрема, за словами міністра, в день виборів суди працюватимуть "цілодобово, тому наш закон передбачає низку категорій скарг, які подаються учасниками виборчого процесу, які повинні бути розглянуті невідкладно", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Петренко сказав, що наразі Державна судова адміністрація організовує роботу всіх судів в країні так, щоб вони забезпечили оперативний і своєчасний розгляд всіх скарг, які визначені законодавством у рамках проведення виборчого процесу.

"Переконаний, що як і на минулих виборах, коли суди працювали в посиленому режимі, так і в цей раз держава забезпечити захист прав громадян і можливість скористатися правом на судовий захист – будь-то виборець, будь-то учасник виборчого процесу", – підкреслив він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: