fbpx
Сьогодні
08:58 26 Бер 2019

Спецпосланець Німеччини: інвесторів від України відлякує не лише війна

Багато великих західних компаній "сахаються" вкладати гроші в Україну через війну на Донбасі, правову незахищеність та брак реформ.

Про це в інтерв'ю DPA заявив спеціальний посланець німецького уряду з питань реформ урядування та децентралізації в Україні Георг Мільбрадт, пише DW.

"Хоч в країні помітна економічна та політична стабілізація, але важливі реформи так і не завершено", – сказав Мільбрадт.

За його словами, попри наявність економічного зростання в Україні та спроби середньго бізнесу стати на ноги, в цьому напрямі треба "багато" прогресу, адже нинішні темпи економічного підйому не допомагають досягти навіть показників довоєнного 2013 року.

Мільбрадт наголосив і на вкрай низькому рівні прямих іноземних інвестицій в економіку України. Приміром, Польща або Чехія мали значно вищі порівняно з Україною показники обсягів прямих іноземних інвестицій перш ніж вступити до ЄС, нагадав експерт.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: