fbpx
Сьогодні
10:19 26 Бер 2019

Фільм-розслідування про вбивство Гандзюк покажуть кілька телеканалів

Фільм-розслідування "Гандзюк: системне вбивство" цього тижня покажуть у вечірньому ефірі кількох телеканалів.

Як повідомив адвокат Масі Найєм, фільм покажуть:

  • 26 березня, 21:00 – 24 канал
  • 27 березня, 21:15 – Перший:UA
  • 28 березня, 23:15 – Hromadske.UA
  • 29 березня, 18:00 – Hromadske.UA

В основу фільму лягли факти, які збирали 8 місяців – від дня жорстокого нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, який призвів до смерті.

"Поки нас усіх роз'єднувала політика – вони навчилися вивозити нас на той світ як метал вивозили з Донбасу. Час збирати каміння. Тому обов'язково подивіться фільм, щоб розуміти, що відбувається в країні. Це реальність. Не художня вигадка", – зазначив Найєм.

"Ми втратили не вісім місяців, а ціле життя Каті. І просто хочемо за це відповідальності. Відповідальності всім, включаючи замовників і правоохоронців, які їх покривали", – наголосив він.

Масі Найєм нагадав, що генпрокурор Юрій Луценко брав справу під особистий контроль, а поліція довго не передавала справу Службі безпеки України.

"Андрій Гордєєв, який можливо причетний до замовлення вбивства Каті, спілкується з головою СБУ Грицаком, той – дзвонить генерал-майору Доценку і просить "відбалансувати" все назад по Гордєєву", – написав адвокат.

"Один зі співорганізаторів Павловський багато разів контактує з правоохоронцями (прокуратура, поліція, колонія) після нападу на Катю. Три місяці після нападу ніхто його не чіпає, не вручає підозру – усі живуть так, ніби нічого не сталося. І лише після того, як активісти заговорили про Павлівському, йому вручають підозру", – нагадав він.

"Жоден із правоохоронців у Херсоні не був звільнений. У фільмі чітко простежується нитка нахабною впевненості, що відповіді за вбивство Каті не буде", – заявив Найєм.

Что вы делали последние восемь месяцев? Вспомните, что у вас происходило с августа 2018 года. Что делали другие люди?…

Posted by Masi Nayyem on Monday, March 25, 2019

Зазначимо, презентація фільму -розслідування про вбивство Катерини Гандзюк відбулася 25 березня у столиці в Культурному центрі "Кінотеатр "Київ". У відкритому доступі він з'явиться наступного тижня.

Дивитися фільм з повною залою людей – це окремий досвід. Коли відчуваєш, що зала вдихає і видихає. Коли відчуваєш, що…

Posted by Anna Babinets on Monday, March 25, 2019

"Вщент переповнений зал. Твої очі на афішах, Катю. Твої очі з екрану. Твій голос. Останнє в житті інтерв'ю. Інтрига … і Ти називаєш прізвище замовника. І ще прізвище. Як колись мені, в палаті", – пише батько Катерини Віктор Гандзюк про враження від фільму.

Вщент переповнений зал.Твої очі на афішах, Катю.Твої очі з екрану. Твій голос.Останнє в житті інтерв'ю.Інтрига … і…

Posted by Віктор Гандзюк on Monday, March 25, 2019

Багато дівчат хотіли б стати обличчям кіноафіш. Катя, на жаль, цього не оцінить. Цей фільм про неї, про ії вбивство.

Posted by Anna Gvozdiar on Monday, March 25, 2019

Також у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомили, що 28 березня, у четвер, фільм покажуть у Херсоні.

"Андрій Гордєєв, один з замовників вбивства Гандзюк, має піти з посади. Негайно. Інакше Петро Порошенко прямим текстом підтвердить, що він теж в схемі. І він теж з вбивцями. Вже прямо. З доказами. Слідство.Інфо опублікували докази тиску Гордєєва на слідство СБУ. Гордєєв їздив до голови СБУ та вимагав припинити розслідування по собі. Це спрацювало. Він не підозрюваний. Злив Гордєєва ще один замовник — Євген Рищук. Дякуємо йому. Тепер справа з Гордєєвим злити Рищука. А справа батьківщинівця Мангера — злити двох своїх бепепешних друзів. В ситуації коли СБУ приймає рішення ховати замовника вбивства з президентської команди, в нас не лишається вибору. Ми їдемо в Херсон. Будемо ставити питання особисто", – йдеться у заяві.

Андрій Гордєєв, один з замовників вбивства Гандзюк, має піти з посади. Негайно.Інакше Петро Порошенко прямим текстом…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, March 25, 2019

Впродовж тижня центральні телеканали України в ефірі озвучать імена замовників Каті Гандзюк.Доки ГПУ не може зібрати…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, March 25, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: