fbpx
Сьогодні
08:33 26 Бер 2019

Бойовики 7 разів порушили перемир'я та поранили двох українських захисників

Минулої доби бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 26 березня.

Підкреслюється, що бойовики обстрілювали позиції підрозділів ОС із ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв наших захисників чотири рази: з ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Новомихайлівка; з великокаліберних кулеметів – поблизу села Старогнатівка та біля міста Красногорівка.

Із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Лебединське", – наголосили у штабі.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти тричі відкривали вогонь: з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів 82-го калібру – у районі села Кримське; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Новотошківське; зі стрілецької зброї – поблизу селища Луганське.

"Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.

Об'єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", – йдеться у звіті.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: