fbpx
Сьогодні
17:55 25 Бер 2019

Знай наших: українці зібрали "врожай" нагород на ЧЄ з кульової стрільби

У хорватському місті Осієк завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби, на якому українські спортсмени зібрали цілий врожай нагород.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет (НОК) України.

Медалі найвищого ґатунку на рахунку українського дуету у складі Олени Костевич та Олега Омельчука, які у стрільбі з пістолета серед змішаних команд посіли 1 місце. У вправі ПП-3 серед чоловіків звання чемпіона Європи виборов наш Павло Коростильов.

Разом із колегами по команді – Поліною Конарєвою та Ганною Левковською – Олена Костевич посіла 2 місце у командній першості вправи ПП-3 серед жінок. У цій же дисципліні у змаганнях серед чоловіків Олег Омельчук, Павло Коростильов та Денис Кушніров також здобули "срібло".

У стрільбі по рухомій мішені на рахунку українців 5 медалей. "Золото" у вправі ГП-11а серед жінок здобула Галина Авраменко. Вона також посіла 2 місце у вправі ГП-12 з встановленням рекорду Європи, виборола дві срібні медалі в командних змаганнях у вправі ГП-11, а разом з Вікторією Рибоваловою та Валентиною Гончаровою й у стрільбі серед змішаних команд з Ігорем Кізимом.

Відзначимо також, що в активі Кізима і "бронза" у вправі ГП-12 серед чоловіків.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: