fbpx
Сьогодні
17:01 25 Бер 2019

Відзавтра зміна місця в літаках МАУ коштуватиме до 40 євро

Міжнародні Авіалінії України 26 березня вводять плату за зміну місця в салоні літака під час онлайн-реєстрації на всіх своїх рейсах.

Про це повідомляє прес-служба МАУ.

Змінити місце у літаку можна на "комерційних засадах". Розмір збору залежить від напрямку і розташування крісла в салоні літака, йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що для внутрішніх рейсів він становить від 3 до 11 євро, для міжнародних середньомагістральних – від 4 до 15 євро, для далекомагістральних – від 9 до 40 євро.

Якщо одне бронювання включає кількох пасажирів, то система посадить їх поруч. Крім того, авіакомпанія розглядає можливість збільшення періоду онлайн-реєстрації для пасажирів економічного класу з 48 до 78 годин до вильоту.

У прес-службі додають, що зараз пасажири МАУ під час онлайн-реєстрації можуть безкоштовно змінити надане системою місце. Плата стягується тільки при виборі місць в аварійних рядах або в перших шести рядах економічного класу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: