fbpx
Сьогодні
10:02 25 Бер 2019

У закарпатському селі американці відкрили лінію зі складання електроніки

Фото Телеканал Sirius

Складанням мобільних телефонів, комп'ютерів, плеєрів та іншої електроніки відтепер займатимуться у селі Розівка. У регіоні американське підприємство запустило другу лінію виробництва.

Про це йдеться на сторінці Президента Петра Порошенка у Facebook.

За словами глави держави, інвестиції компанії склали 16 млн доларів. На новому підприємстві складатимуть мобільні телефони, медіаплеєри та комп'ютери. Готову техніку експортуватимуть до країн ЄС.

"Завдяки новому виробництву кількість працівників на заводі у селі Розівка зросте до 5 тисяч", – йдеться в інформації.

Компанія Jabil відкрила на Закарпатті другу лінію заводу

Не бачити змін в Україні за останні 5 років можуть лише ті, хто ці зміни бачити просто не хоче. Економіка України зростає 12 кварталів поспіль – і це не чиясь фантазія, а офіційні статистичні дані. Інвестори довіряють Україні, і кожне нове підприємство, кожен бізнес-проект чи стартап – це не просто надходження у бюджет та створення нових робочих місць, а свідчення довіри до України, довіри до обраного нами шляху.Тому залучення інвестицій в Україну – один з пріоритетів розвитку країни, її економічного зростання. Це також одне із завдань на шляху до втілення нашої ключової мети – перетворити Україну на країну вільних, заможних та щасливих людей.

Posted by Петро Порошенко on Sunday, March 24, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: