fbpx
Сьогодні
20:19 25 Бер 2019

Порошенко подає до суду на "1+1" через "чорний піар"

Фото УП

Президент Петро Порошенко подає до суду на телеканал олігарха Ігоря Коломойського "1+1" через "чорний піар" проти нього.

Про це йдеться в опублікованій заяві голови фракції БПП у Верховній Раді Артура Герасимова.

"Протягом п'яти років свого президентства за поодинокими винятками Петро Порошенко принципово утримувався від будь-яких позовів до засобів масової інформації", – сказав Герасимов.

Однак, за його словами, за останні місяці інформаційна політика телеканалу 1+1 "зазнала істотних змін".

"Йдеться про канал 1+1. Власник цього ЗМІ не витримав випробування четвертою владою, яку дає володіння таким потужним засобом впливу на свідомість українців. Він не зміг втриматись від спокуси грубого повномасштабного використання цього медіаресурсу з метою зведення своїх рахунків з державою. Він перетворив канал на знаряддя брудних політичних технологій і чорного піару проти одного з кандидатів у президенти, а саме Петра Порошенка", – йдеться у повідомленні.

"Петро Порошенко вирішив подати до суду на канал "1+1″ за систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в президенти і президента", – зазначається у заяві.

Напередодні на телеканалі Коломойського вийшла телепередача, у якій стверджувалося про причетність Петра Порошенка до організації вбивства свого брата.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: