fbpx
Сьогодні
18:51 25 Бер 2019

Помпео зробив попередження Лаврову щодо Венесуели

Держсекретар США Майкл Помпео попередив главу МЗС Росії Сергія Лаврова, що Сполучені Штати "не стоятимуть осторонь" у ситуації з Венесуелою, куди РФ направила два літаки з військовими.

Про це заявив у понеділок заступник речника Державного департаменту США Роберт Палладіно, повідомляє Укрінформ.

"Держсекретар повідомив російському міністру закордонних справ Лаврову, що Сполучені Штати і країни регіону не будуть стояти осторонь, в той час як Росія загострює напруженість у Венесуелі", – наголошується у заяві.

При цьому наголошується, що введення у Венесуелу російських військових з метою підтримки незаконного режиму Ніколаса Мадуро продовжить страждання венесуельського народу, який переважно підтримує лідера опозиції Хуана Гуайдо, визнаного багатьма країнами тимчасовим президентом.

"Держсекретар закликав Росію припинити її неконструктивну поведінку та приєднатися до інших країн, включаючи переважну більшість країн Західної півкулі, які прагнуть кращого майбутнього для венесуельського народу", – підкреслив представник Держдепартаменту США.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: