fbpx
Сьогодні
23:41 25 Бер 2019

На "1+1" відреагували на позов Порошенка

Фото media.1plus1.ua

Група 1+1 медіа відреагувала на наміри президента України Петра Порошенка подати до суду на телеканал 1+1 через "систематичні наклепи".

У повідомленні, оприлюдненому на сайті ТСН, вказується, що звинувачення на адресу 1+1 безпідставні та "свідчать про тиск на незалежні ЗМІ і свободу слова" з боку чинного президента.

Медіагрупа заявила, що готова відстоювати свою правоту у суді "мовою фактів і доказів".

"Кожен факт, який був наведений у журналістському розслідуванні, підкріплений доказовою базою та свідками. В останній тиждень першого раунду президентських виборів така гучна заява більше схожа на елемент передвиборчої промо-кампанії, ніж на реальне спростування у суді начебто неправдивої інформації, озвученої в ефірі 1+1", – заявили в компанії.

В 1+1 додали, що зверталися до Адміністрації президента з проханням прокоментувати наведені в сюжеті дані, однак "відповідь на численні звернення не була надана".

Нагадаємо, що 23 березня на телеканалі 1+1, власником якого є олігарх Ігор Коломойський, вийшла програма Українські сенсації під назвою "50 відтінків Порошенка".

У телепрограмі, поряд зі звинуваченнями у корупції, пролунало звинувачення щодо можливої причетності Порошенка до загибелі у ДТП його рідного брата Михайла у Молдові. Подібні версії вперше з'являлися раніше на російських телеканалах.

Порошенко назвав звинувачення ЗМІ "шаленим обстрілом фейками".

Глава фракції Блок Петра Порошенка у Верховній Раді Артур Герасимов заявив, що Петро Порошенко має намір подати до суду на телеканал 1+1.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: