fbpx
Сьогодні
15:26 24 Бер 2019

"Україна без сміття" припиняє обслуговувати одну зі станцій сортування у Києві через великий попит

Фото The Village Україна

Організація "Україна без сміття" з 2 квітня припиняє обслуговування станції сортування сміття #Silporecycling на вулиці Петра Калнишевського, 2.

Як пояснили в організації, ухвалити рішення довелось через занадто високий попит на станції, з яким впоратися не можуть.

"За останній місяць наша машина здійснила 25 вивезень тільки з цієї станції (замість 8 на місяць, як ми планували першопочатково). Консультанти відмовляються працювати на Калнишевського, бо не витримують навантаження – кількість наших відвідувачів зростає щодня. Це до 200 родин у вихідний день і більше як 100 у будні", – йдеться у повідомленні.

"Україна без сміття" також не може покривати витрати на обслуговування цієї станції. На бензин і зарплати там витрачають у середньому 32-35 тисяч щомісяця, а прибутку станція не приносить.

Через те, що доводиться постійно вивозити сміття із станції, страждають інші пункти збору вторсировини.

"Тому ми вимушені повідомити, що у разі, якщо за найближчі 10 днів ситуація кардинально не зміниться, з 2 квітня ми припиняємо обслуговувати #Silporecycling на Калнишевського, 2 на невизначений термін. Всі інші станції працюють без змін", – повідомляють в організації "Україна без сміття".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: