fbpx
Сьогодні
22:30 24 Бер 2019

Син Трампа вимагає звільнити посла США в Україні через критику батька

Фото zn.ua

Син американського президента Дональд Трамп-молодший закликав відкликати посла США в Україні Марі Йованович через її критичні заяви щодо адміністрації Трампа.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Нам потрібно більше Річардів Гренелів [посол США в Німеччині – ред.], а менше цих блазнів серед послів. Заклики до зміни американського посла Обами в Україні зростають", – написав він.

Він також поширив статтю видання Daily Wire, у якій йдеться про те, що Йованович підриває репутацію адміністрації Трампа.

У статті навели лист колишнього конгресмена Піта Сешнса до державного секретаря Майка Помпео. У цьому листі, датованому травнем 2018 року, Сешнс запевняє, що має докази того, що Йованович в Україні критикує адміністрацію президента США Дональда Трампа і запевняє, що його скоро знімуть з посади з допомогою імпічменту.

Джерело в Білому домі розповіло виданню про те, що Трамп працює над звільненням Йованович вже майже рік. "Президент Трамп намагається прибрати цей пережиток Обами з її ролі в Україні вже більше року. Він кілька разів вимагав її звільнення, але вона все ще залишається", – зазначило джерело.

Про можливі кулуарні інтереси членів Республіканської партії та Адміністрації Трампа стосовно заяви Генерального прокурора України, читайте далі на Рубриці.

Нагадаємо, Дональд Трамп-молодший фігурував у промові Майкла Коена у Палаті представників США як фігурант перемовин з Москвою, а також як людина "яка розбирається у справах гірше всіх на світі".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: