fbpx
Сьогодні
12:36 24 Бер 2019

Омелян назвав найслабше місце у транспортній інфраструктурі

В Україні необхідно налагоджувати якісний залізничний приміський зв'язок.

Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає Укрінформ.

"Я зараз багато подорожую по Україні, щоб особисто перевірити, що відбувається з інфраструктурою, а не просто читати звіти у себе в кабінеті. І я бачу, що нам необхідно налагоджувати якісний залізничний зв'язок, в першу чергу приміський, це те, на що найбільше скаржаться люди. Але ми також говоримо відверто, що це має бути співпраця Укрзалізниці, місцевих органів влади, і, безумовно, з боку держави має бути солідна підтримка, якщо ми хочемо мати якісні послуги приміського залізничного зв'язку, і безумовно, достатню кількість потягів, які б ходили у всіх напрямках", – сказав Омелян.

Він уточнив, що "у нас немає іншого варіанту, аніж змінювати залізницю, але ми повинні чітко розуміти, що все впирається в кошт".

"…Ті часи, коли коштом Укрзалізниці будувалися аеропорти, дороги, запускалися нові маршрути іншими видами транспорту, вони вже минули. І треба говорити відверто, що має бути допомога з боку державного бюджету або місцевих органів влади", – наголосив міністр.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: