fbpx
Сьогодні
19:57 23 Бер 2019

У Норвегії зазнало аварії круїзне судно із 1300 пасажирами на борту

У суботу, 23 березня, поблизу західного узбережжя Норвегії зазнав аварії круїзний корабель Viking Sky компанії Viking Ocean Cruises, на борту якого перебували 1300 пасажирів.

У судна компанії Viking Ocean Cruises, яка є частиною групи Viking Cruises, заснованої норвезьким мільярдером Торстейн Хагеном, сталася поломка двигуна, повідомляє Reuters.

Морська рятувальна служба отримала сигнал про порятунок, який надходив з корабля. Вертольоти та рятувальні судна вже направлені на місце аварії для евакуації пасажирів на сушу.

Як повідомляється, рятувальні вертольоти здійснили евакуацію 1300 пасажирів, які перебували на борту круїзного лайнера Viking Sky норвезької компанії Viking Ocean, в якого зламався двигун під час шторму поблизу узбережжя Норвегії.

Крім того, зараз на західному узбережжі Норвегії триває шторм, швидкість вітру досягає 20 м/с.

Зазначається, що лайнер зміг запустити двигун, але продовжує стояти на якорі за 2 км від норвезького берегу. Пасажири були евакуйовані в селище на півночі від міста Молде.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: