fbpx
Сьогодні
Фото 16:35 23 Бер 2019

Протестуючі у Києві обклали кордон силовиків перед АП поховальними вінками

Фото rbc.ua

На акції проти розкрадань в "Укроборонпромі" протестуючі обклали кордон силовиків перед Адміністрацією президента поховальними вінками.

Про це повідомляє РБК-Україна з місця подій.

На пікет під АП прибуло кілька тисяч учасників протесних акцій. Вони пройшли траурним маршем від Майдану незалежності в пам'ять про жертви війни на Донбасі.

Родичі бійців, загиблих у ході російсько-української війни пройшли в приймальню президента України Петра Порошенка та передали свої вимоги. Після цього активісти закидали ряди силовиків в оточенні траурними вінками і квітами.

У ході акції випадково постраждала одна з керівників поліції комунікації.

поховальні вінки АПУ

Фото rbc.ua

поховальні вінки АПУ

Фото rbc.ua

поховальні вінки АПУ

Фото rbc.ua

Також Нацкорпус поставив манекен Гладковського з відрубаними руками і закидали його поминальними вінками.

Гладковський

Фото nationalcorps.org

Зазначимо, що представники Нацкорпусу і Нацдружин через заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса передали свої вимоги Адміністрації президента.

Як повідомляє LIGA.net, вимоги пронесли учасники бойових дій та батьки загиблих.

"До АП їх провів заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос, який вийшов до протестувальників. За словами лідера Нацкорпуса Андрія Білецького, Кривонос пообіцяв передати вимоги президенту Петру Порошенку", – пише видання.

У той же час, на сторінці Нацкорпусу в Facebook повідомляється, що активістами партії були затримані двоє дівчат, які за списком видавали гроші бездомним і малозабезпеченим людям, яких звезли на мітинг Нацкорпусу на Майдані Незалежності.

"Сьогодні нашими активістами були затримані двоє дівчат, які під список видавали бездомним гроші, яких зібрали, щоб спробувати дискредитувати наш рух… Ці дівчата передані співробітникам правоохоронних органів", – сказав в опублікованому відео представник Нацкорпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: