fbpx
Сьогодні
14:12 22 Бер 2019

Вдова вбитого Рибака заборонила Тимошенко використовувати ім'я її чоловіка

Вдова по-звірячому вбитого терористами в окупованій Горлівці Володимира Рибака Олена у соцмережі заборонила Юлії Тимошенко публічно називати її покійного чоловіка "членом партії "Батьківщина".

Про це вона написала в Фейсбуці.

Вона зазначила, що як вдова Героя України Володимира Рибака, забороняє Юлії Тимошенко і її соратникам називати її чоловіка В. Рибака членом партії "Батьківщина". Вони не мають морального права навіть вимовляти його ім'я вголос, бо, очевидно, Володя при цьому "перевертається" в труні.

"А я збираюся жити довго, щоб побачити справедливу відплату замовникам, причетним і виконавцям звірячого вбивства патріота України: сміливого, безкорисливого, чесного Героя – Володимира Рибака. А тепер про мотиви і причини мого виступу. 18.03.19 Юлія Тимошенко, вперше за 5 років, приїхала в м. Слов'янськ для відвідування місця, де є пам'ятна меморіальна дошка В. Рибаку. Там вона проголосила зворушливу промову про те, як вони цінували В. Рибака і т. д. Так само Юлія Володимирівна сказала, що допомагає родині Героя. Поруч із Тимошенко стояв її помічник А. Ярошенко, у якого вистачило совісті сказати, що він, взагалі, вивозив сім'ю із зони АТО. Хочеться глянути йому в очі!!!" – пише жінка.

Юлія Володимирівна не цікавилася родиною чотири з половиною роки, додає вона.

Зараз вони цинічно використовують пам'ять про Героя України і мученика Володимира Рибака для своєї передвиборчої реклами. А тоді, в 2014 році, його навіть не відновили в партії "Батьківщина", звідки його цинічно і нахабно вигнали за боротьбу з внутрішньопартійною корупцією 01.03.2013 року.

Я , вдова Героя Украины Владимира Рыбака, запрещаю Юлии Тимошенко и ее соратникам называть моего мужа В. Рыбака членом…

Posted by Olena Rybak on Thursday, March 21, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: