fbpx
Сьогодні
08:29 22 Бер 2019

У зоні ООС загинув 1 військовий, 3 поранені

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи сім разів порушив режим припинення вогню, чотири рази застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї бойовики вели вогонь поблизу Широкиного. В районі Авдіївки терористи застосували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли українських військових неподалік хутору Вільний. В районі Золотого-4 українські позиції потрапили під обстріли з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Південного бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Біля Кримського українські позиції були обстріляні з мінометів 120 мм та 82 мм калібрів, а зі стрілецької зброї – в районі Станиці Луганської.

У штабі додали, що минулої доби один український військовий загинув, двоє були поранені.

Українські військові вогнем у відповідь знищили трьох та поранили шістьох окупантів. Також з протитанкового ракетного комплексу був знищений військовий автомобіль терористів.

Від початку поточної доби у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українських військових у районі Золотого-1. Один військовий був поранений.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: