fbpx
Сьогодні
22:56 21 Бер 2019

У Києві маршрутка збила трьох жінок на пішохідному переході, очевидці побили водія

Фото facebook.com/dtp.kiev.ua

У четвер, 21 березня, в Києві маршрутний автобус №155 збив трьох пішоходів на пішохідному переході біля станції метро Дорогожичі, самого водія побили очевидці аварії.

Аварія трапилася на перехресті вулиць Олени Теліги та Юрія Іллєнка. Автобус, який прямував за маршрутом №155 збив на регульованому пішохідному переході трьох жінок. За словами свідків, автобус здійснив наїзд на людей в той час, коли вони почали переходити вулицю Олени Теліги на дозволяючий сигнал світлофора. В цей час автомобілям, що рухалися по Теліги від метро "Шулявська", вже горіло червоне світло, пише espreso.tv.

За попередніми даними, автобус збив людей на пішохідному переході, протягнув їх через перехрестя і зупинився вже за іншим пішохідним переходом.

Спочатку очевидці думали, що постраждали лише двоє осіб, однак третю людину виявили під автобусом. Постраждалих забрали до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, одна людина – в тяжкому стані. Водій маршрутки заявив, що його підрізали і він намагався уникнути зіткнення.

дтп маршрутка

Фото facebook.com/dtp.kiev.ua

Як повідомляє dtp.kiev.ua, в результаті одну з потерпілих затиснуло під автобусом. Очевидці намагалися зрушити транспорт, щоб звільнити її.

Другій жінці в результаті удару вибило зуби, вона також отримала інші серйозні травми обличчя. Всіх постраждалих в результаті ДТП госпіталізували.

За інформацією Київ Оперативний, наїзд стався, коли дві жінки переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора.

Зазначається, що очевидці побили водія автобуса на місці ДТП.

дтп маршрутка

Фото facebook.com/dtp.kiev.ua

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: