fbpx
Сьогодні
17:50 21 Бер 2019

Реєстрація на рейси: МАУ пропонує нові можливості для пасажирів

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" з 26 березня запропонує для пасажирів нові можливості онлайн-реєстрації на рейси.

Про це повідомляє прес-служба МАУ.

Так, аби уникнути черг, пасажири мають можливість зареєструватись онлайн за 48 годин до вильоту та отримати посадковий талон на гаджет.

Окрім того, пасажири можуть здати багаж за 6 годин до відправлення рейсу.

"У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" встановлені кіоски самостійної реєстрації багажу, які дозволяють не чекати відкриття стійок drop off, а здати свої сумки вже за шість годин до відправлення рейсу", — пояснили у МАУ.

Для пасажирів економічного класу за додаткову плату пропонується послуга попереднього вибору місць у літаку.

"Якщо пасажири економічного класу мають бажання відразу закріпити за собою місце на борту під час купівлі квитка, вони мають змогу скористатися послугою попереднього вибору місць, яка надає їм можливість не чекати на відкриття онлайн-реєстрації, а зробити це під час бронювання", — розповіли у компанії.

Пасажири бізнес та преміум-економ класів, можуть, як і раніше,  обрати місце в салоні безкоштовно на етапі бронювання, реєстрації на рейс або безпосередньо на борту літака перед вильотом.

Пасажири економ-класу обслуговування, які хочуть змінити присвоєне під час онлайн-реєстрації місце, зможуть це зробити за комерційними умовами.

"При цьому, якщо в одному бронюванні знаходиться вся сім'я, система автоматично посадить їх поруч", — додали у МАУ.

Також компанія розглядає можливість збільшення періоду онлайн-реєстрації з 48 до 72 годин.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: