fbpx
Сьогодні
19:24 21 Бер 2019

ФСБ призначила психіатричну експертизу усім українським полоненим морякам

Фото Hromadske

Слідче управління ФСБ Росії призначило проведення комісійної комплексної амбулаторної психолого-психіатричної судової експертизи щодо всіх 24 військовополонених українських моряків.

Про це 21 березня повідомив адвокат Микола Полозов у Facebook.

Зокрема, в четвер відбулися слідчі дії щодо військовополоненого українського моряка Михайла Власюка.

Власюка ознайомили з постановою про призначення експертизи.

Адвокат стверджує, що станом на 21 березня, подібна експертиза призначена по відношенню до всіх 24 військовополонених українських моряків.

Полозов повідомив, що проведення експертиз має розпочатися наступного тижня в ФДБУ "Національний медичний дослідний центр психіатрії і наркології імені В.П.Сербського" МОЗ Росії.

"Проведення даної експертизи щодо військовополонених українських моряків є незаконним, порушує норми міжнародного гуманітарного права, в тому числі III Женевської конвенції 1949 року, і є ставленням, що принижує гідність і честь військовополонених", – написав Полозов позицію захисту українських моряків.

Следственное управление ФСБ России назначило проведение комиссионной комплексной амбулаторной психолого-психиатрической судебной экспертизы в отношении всех 24 военнопленных украинских моряков.#POW

Posted by Nikolai Polozov on Thursday, March 21, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: