fbpx
Сьогодні
20:04 21 Бер 2019

Український підприємець Буткевич створює спільну компанію з американським гігантом Holtec International з розробки корисних копалин

English version here

На фото (зліва-направо): Кріс Сінгх (Holtec) і Генадій Буткевич (BGV)

Компанії BGV Group та Holtec International створюють спільне підприємство з розробки мінеральних ресурсів України шляхом створення комплексу гірничодобувних, переробних та виробничих потужностей.

Відповідне рішення було опубліковане на офіційному сайті Holtec International.

Повідомляється, що зусилля спільного підприємства слугуватимуть цілому ряду галузей, таким як хімічна, нафтохімічна та енергетична промисловість. Спеціалізовані підприємства пропонуватимуть добре оплачувані робочі місця для громадян України.

Наголошується, що через спільне підприємство будуть впроваджені екологічно свідоме використання надр, охорона здоров'я та безпеки населення, які є важливими компонентами глобальних операцій Holtec.

Компанію BGV Group очолює провідний український промисловець і підприємець Геннадій Буткевич. Він є одним з найбільших платників податків в країні та створив понад 60 тисяч робочих місць. Приєднання до компанії Holtec відповідає стратегічним завданням Буткевича щодо впровадження західних технологій та практик управління світового рівня у своїй країні, йдеться у повідомленні.

Власник української BGV Group Геннадій Буткевич зазначив: «Замість того, щоб лише видобувати та експортувати корисні копалини, наше спільне підприємство передбачає їх використання для виготовлення продукції в Україні. Це дозволить створити вертикально інтегровану промислову інфраструктуру, яка дасть можливість нашій державі рухатися шляхом створення ланцюжка доданої цінності».

Нoltec International є глобальним постачальником обладнання та систем для енергетичної промисловості. Штаб-квартира компанії знаходиться у Кемдені, штат Нью-Джерсі (США). Підприємство спеціалізується на проектуванні та виробництві деталей для ядерних реакторів.

Повідомляється, що основним внеском Holtec у спільне підприємство будуть сучасні методи цифрового управління та контролю, програми забезпечення якості та безпеки персоналу для нових шахт і переробних заводів.

Спільне підприємство буде зареєстровано в штаті Делавер і працюватиме згідно з законами США у повній відповідності до українських норм і промислових стандартів. Президент і головний виконавчий директор Holtec доктор Кріс Сінгх вважає: «Ця ініціатива відповідає прагненням Holtec допомогти Україні продовжувати промисловий розвиток і створювати добре оплачувані робочі місця». 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: