fbpx
Сьогодні
22:24 20 Бер 2019

На Луганщині на виборчих дільницях біля лінії розмежування готують укриття

Фото v-variant.com.ua

До забезпечення порядку на виборчих дільницях біля фронту в Луганській області залучать максимальну кількість силовиків.

Про це повідомив начальник обласної поліції Сергій Колесник, передає «Восточный вариант».

«У день виборів поліція Луганській області буде працювати в посиленому режимі. Також у нас є резерви, які також будуть забезпечувати порядок. У нас шість виборчих округів і 536 виборчих дільниць. На забезпечення їх роботи будуть задіяні понад 3 тисячі 600 співробітників поліції. На кожній дільниці будуть знаходиться співробітники поліції, також співробітники ГСЧС. Наряди сплановані так, щоб за дуже короткий час вони змогли відреагувати і виїхати за повідомленням громадян до кожної ділянки. Всі сили і засоби будуть розподілені відповідно до місцевості і місцями розміщення ділянок. Також будуть працювати групи з розмінування і вибухотехніки. Основне наше завдання – негайно реагувати на повідомлення громадян», – заявив начальник ГУНП в Луганській області Сергій Колесник.

У свою чергу радник міністра МВС Іван Варченко повідомив, що силовики передбачають той факт, що в день виборів буде збільшений потік людей, які перетинають лінію розмежування в пункті пропуску «Станиця Луганська».

«І прикордонники, і національна поліція і служба з надзвичайних ситуацій готові до такого збільшення трафіку на КПВВ і готові забезпечити порядок в день голосування», – сказав Іван Варченко.

У Луганській області, в безпосередній близькості до лінії розмежування знаходиться 26 виборчих дільниць.

«Ми проводимо там навчання не тільки з питань техногенної і пожежної безпеки, а й готуємо укриття, які знаходяться в радіусі виборчих дільниць, там, де вони є. А там, де їх немає, ми пристосовуємо приміщення, які можуть послужити укриттям для населення в разі непередбачуваної ситуації», – пояснив начальник ГСЧС в Луганській області Михайло Пшик.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: