fbpx
Сьогодні
18:49 20 Бер 2019

Бібліотеки в різних містах України проведуть "тихі вечірки": що це таке

Фото nachasi.com

23 березня бібліотеки по всій Україні проведуть у себе нестандартні події – "тихі вечірки".

"Тиха дискотека" – це коли люди приходять із власними смартфонами і навушниками, налаштовуються на певну радіохвилю – і разом розважаються під спільну музику, яку при цьому чутно тільки у вухах. Цього разу хвилею буде мандрівне "Радіо Сковорода", а локацією – бібліотеки з різних міст України.

Одним із ідеологів цих подій є Сергій Жадан, тому головна вечірка відбудеться в бібліотеці його рідного Старобільска Луганської області. Звідти у Фейсбуці проходитиме відеотрансляція діджея Sunny Boy, а також стрім вечірок із різних бібліотечних локацій по всій країні.

За словами авторів проекту, це допоможе популяризувати сучасну українську культури, вийти за межі стереотипів, зокрема показати бібліотеку зовсім новим простором, що об'єднує навколо себе прогресивних та сміливих.

Подія відбудеться 23 березня, трансляція з 18:00 до 20:00.

Ініціатором вечірки є Луганська обласна універсальна наукова бібліотека, а співорганізатором – Оціум 51. Бібліотека на Русанівці.

Загалом на вечірки вже записалися 20 бібліотек по всій країні, і організатори чекають на інших ось тут: 38 (050) 838 11 67

Детальнішу інформацію можна знайти на сторінці у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: