fbpx
Сьогодні
08:58 19 Бер 2019

У соцмережі Instagram з'явився акаунт Шулявського мосту

Фото УНІАН

У соцмережі Instagram з'явилася сторінка київського Шулявського мосту, який напередодні почали демонтувати за проектом реконструкції транспортної розв'язки.

Демонтаж розпочався 17 березня, і за цей час міст «опублікував» дві фотографії.

У першому пості міст повідомив, що «він хвилюється» через те, що його розбирають. У другому він зазначив, що з нього вже «зняли шар асфальту».

«Мабуть, турботливі люди не хочуть, щоб мені було жарко в такий сонячний весняний день. Іншу причину я поки не можу придумати», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що на сьогодні акаунт має понад 3000 підписників.

Як раніше повідомляв заступник голови КМДА Дмитро Давтян, на час реконструкції шляхопроводу рух транспорту організовано прилеглими вулицями — вулиці Антона Цедика, Петра Нестерова, Гарматна та Виборзька переведені в режим одностороннього руху. Також змінено рух громадського транспорту.

До уваги водіїв і пасажирів громадського транспорту! Від завтра Шулявський шляхопровід буде перекритий. Деталі:

Posted by Дмитро Давтян on Friday, March 15, 2019

16 березня в Києві повністю перекрили рух на Шулявському шляхопроводуі. Роботи планують завершити до кінця 2019 року. Заплановано будівництво нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок довжиною 741 м, ліво – і правоповоротних з'їздів, а також реконструкція підземного пішохідного переходу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: