fbpx
Сьогодні
18:28 19 Бер 2019

SkyUp відкриває регулярні рейси з Одеси до Італії та Іспанії

Українська авіакомпанія SkyUp має намір у травні-червні запустити чотири регулярні рейси з Одеси до Ріміні (Італія), Барселони (Іспанія), Кутаїсі (Грузія) і Єревану (Вірменія).

Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

Рейс Київ – Ріміні (Італія) буде виконуватися з 2 червня щонеділі; Одеса – Барселона (Іспанія) буде виконуватися з 25 травня двічі на тиждень – щосереди і щосуботи; Одеса – Кутаїсі (Грузія) буде виконуватися з 4 червня двічі на тиждень – по вівторках і п'ятницях; Одеса – Єреван (Вірменія) буде виконуватися з 17 травня двічі на тиждень – по понеділках і п'ятницях.

За даними прес-служби, вартість квитка в одну сторону з Одеси до Ріміні складе від 2 239 грн (без багажу), з Одеси до Барселони – від 2 507 грн (без багажу), з Одеси до Кутаїсі – від 1 757 грн (без багажу), з Одеси до Єревану – від 1 785 грн (без багажу).

Також повідомляється, що авіаперевізник буде виконувати з Одеси чартерні рейси до Тівату (Чорногорія) – один раз на тиждень, Анталії (Туреччина) – двічі на тиждень, Шарм-ель-Шейху (Єгипет) – три рази на тиждень.

Крім цього, SkyUp на період літньої навігації планує збільшити частоту польотів за маршрутом Одеса – Київ до трьох разів на тиждень і Одеса – Харків – до двох разів на тиждень.

Таким чином, загальна кількість рейсів, які виконуватиме авіакомпанія SkyUp Airlines з аеропорту Одеси, зросте до 18 на тиждень.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: