fbpx
Сьогодні
Фото, відео 17:07 19 Бер 2019

Змушує пристебнутися: у Новій Зеландії запустили соціальну рекламу з людьми, які вижили в ДТП

Під гаслом Belt Up. Live on – "Пристебніться. Живіть далі", уряд Нової Зеландії запустив соціальну рекламу для нагадування водіям і пасажирам про необхідність використання пасків безпеки. Фотографії та історії постраждалих, але виживших людей вражають своєю відвертістю.

У кампанії взяли участь десять чоловіків – водії і пасажири, які потрапили в ДТП і чиї життя було врятовано завдяки ременям безпеки.

Фотографії та відеоролики Belted Survivor представляють собою серію реальних історій осіб, які вижили в аварії. Всі удари і травми, залишені ременями безпеки, були відтворені за допомогою макіяжу і протезування.

За даними транспортного агентства Нової Зеландії, на дорогах країни щорічно гинуть близько 90 осіб, в основному молоді люди. Безліч з цих життів можна було б врятувати, якби ремені безпеки були пристебнуті. Їх використання на 40% збільшує шанс вижити при зіткненні.

"Наша робота в рамках цієї кампанії – розповісти їм про "ризики" і показати, чому вони повинні завжди пристібатися ременем безпеки", – йдеться в повідомленні.

Соціальна кампанія включає в себе серію короткометражних роликів, в яких кожен з десяти чоловіків , які вижили, розповідає свою історію.


Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: