fbpx
Сьогодні
13:44 18 Бер 2019

Укроборонпром стане прозорішим: частково буде знята держтаємниця

У президента анонсували, що держтаємниця буде частково знята з певних позицій

З діяльності державного концерну "Укроборонпром", щодо якого розгорнувся скандал з розкраданнями, буде частково знята державна таємниця. Про це повідомила представник президента у Верховній раді, народний депутат Ірина Луценко,  передає  РБК-Україна.

За словами парламентаря, держтаємниця буде частково знята з певних позицій.

"Буде знята частково з певних позицій таємниця. Більш прозорі процеси будуть пов'язані із перенесенням окремих підприємств "Укроборонпрому" в перелік тих, які можуть корпоратизуватися, з переліку тих підприємств, які не могли корпоратизуватися", – повідомила Луценко.

Нагадаємо, Луценко анонсувала, що спостерігачі від НАТО будуть введені в держконцерн "Укроборонпром".

Раніше повідомлялося, що за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) було доручено провести аудит "Укроборонпрому" і підприємств-учасників концерну з залученням іноземних експертів.

Зокрема, передбачалося, що Кабінету міністрів доручили залучити фахівців з країн-членів НАТО до роботи наглядової ради "Укроборонпрому".

16 березня Порошенко ввів у дію рішення РНБО "Про реформування оборонно-промислового комплексу і підвищення рівня прозорості виконання державного оборонного замовлення", у якому йдеться про аудит "Укроборонпрому".

Додамо, 17 березня повідомлялося, що Рахункова палата розгляне можливість проведення аудиту "Укроборонпрому".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: