fbpx
Сьогодні
10:41 18 Бер 2019

Оксана Марченко заявила, що без російської українці стануть племенем 3-го сорту

Телеведуча, дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко на її сторінці в Інстаграме опублікувала пост, в якому виступила проти мовного закону.

Висловлення вона проілюструвала фотографією, на якій оголена дівчина у віночку прикривається табличкою «Подайте на Україну». А в самому записі Марченко заявила, що за даними Массачусетсткого інституту сучасна кроскультурна комунікація тримається на шести мовах, серед яких вказано російський, але відсутня українська мова.

«Що ж відбувається !? А відбувається наступне: під прикриттям «захисту мови» нинішня влада, активно проштовхують новий мовний закон, хочуть відрізати українців від світу і перетворити в «німе» плем'я третього сорту », – заявила Оксана Марченко.

Телеведуча висловила сумніви щодо того, що українці зможуть масово вивчити іншу мову. Марченко також підкреслила, що в цьому плані українцям легше володіти російською мовою як «мовою світової науки».

«Але нас позбавляють можливості вчити математику, фізику, хімію і ін. Російською, і« горе-патріоти »відрізають українців від світових знань, літератури, відкриттів, технологій, бізнесу та комунікації, – налякала передплатників телеведуча. – А обдарованим одиницям доведеться перенавчатися. Чому вони це роблять? Може, тому що майбутнім прибиральникам, доглядальниця, збирачам полуниці і просто жебраком не потрібно багато знати? Вони повертають Україну в «кріпак» лад, де темним, забитим українцям нема чого думати? Звичайно, для миття туалетів інтелект не потрібен ».

Мовний закон Оксана Марченко назвала «дискримінацією інтелекту співгромадян» і заявила, що за допомогою його «українців заганяють в стійло».

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: