fbpx
Сьогодні
17:21 18 Бер 2019

Бекіров планує оголосити голодування, - дочка

Фото ТСН

У кримськотатарського активіста Едему Бекірова, заарештованого за звинуваченням у зберіганні боєприпасів і вибухівки, в умовах СІЗО погіршився стан здоров'я. Тепер він має намір оголосити голодування.

Про це повідомила його дочка Елеонора Бекірова.

"Чергова тривожна новина з Криму. Мій батько збирається оголосити голодування. Сьогодні його день почався з показника 16 миллимоль цукру", – повідомила Бекірова.

За її словами, батькові – інваліду в СІЗО створюють нестерпні умови.

"Передачку яку ми передали ще три дні тому, він отримав тільки вчора. Два дні йшли продукти, які природно зіпсувалися… З глузуванням кажуть: "Іди на прогулянку", на п'ятий поверх, по гвинтових сходах… Як вони собі це уявляють? Створюють нестерпні умови для нього", – розповіла дочка Бекірова.

Вона повідомила, що сім'я намагається відмовити батька від голодування, але поки безуспішно.

"Папа йде вже на крайні заходи, намагаємося через адвоката умовити його не оголошувати голодування, але поки безуспішно", – йдеться в повідомленні.

За словами адвоката Ісляма Веліляєва, всі вказівки по справі Бекірова надходять від ФСБ, тому спроби перевести його в медчастину безрезультатні.

"Справа перебуває на контролі ФСБ, тому поки не дадуть команду про його переведення – ніхто нічого робити не буде. Начальник СІЗО все жорстко контролює. Самостійно він нічим не займається", – повідомив адвокат.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: