fbpx
Сьогодні
13:05 18 Бер 2019

50% тез виборчих програм не відносяться до компетенції президента, - КВУ

Програми кандидатів у президенти України залишаються дуже низької якості. 50 відсотків тез виборчих програм не стосуються компетенції президента.

Про це в заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, передає "День".

"Програми кандидатів, на жаль, залишаються дуже низької якості. Ми проводили аналіз виборчих програм, і якщо говорити мовою цифр, то 50 відсотків тез виборчих програм — це питання, які не стосуються компетенції президента або мають до них часткове відношення. 20 відсотків виборчих програм — це загальні слова або тези із автобіографій. Доходить до того, що один із кандидатів у президенти говорить про необхідність безпечності продажу шаурми в кіосках. А на підтримку євроінтеграційних процесів висловилися лише 19 кандидатів із 44-х", – каже він.

Кошель зазначає, що про НАТО половина кандидатів говорить або в негативі, або просто уникають цього питання.

"Про НАТО половина кандидатів говорить або в негативі, або просто уникають цього питання. Це негативна тенденція. Чимала частина кандидатів у президенти будуть причетні до роботи парламенту наступного скликання. І це зрозуміло. Ще один негативний момент: вісім кандидатів не включили у свою програму тези про повернення Криму до складу України. Крім того, багато кандидатів змінюють ключові тези своєї кампанії", – підкреслює він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: