fbpx
Сьогодні
16:52 17 Бер 2019

Тимошенко заявила, що Порошенко та "його корупційне оточення" після виборів відповідатимуть за свої злочини

Фото Reuters

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що після виборів Петро Порошенко та "його корупційне оточення" відповідатимуть за законом за "заробляння мільйонних статків на армії і тарифну вакханалію". 

Про це Тимошенко заявила 17 березня під час мітингу у м.Чугуїв на Харківщині, анонсуючи свої першочергові кроки після перемоги на президентських виборах.

За словами Тимошенко, перше, що вона зробить як новий президент – "виконаю зобов'язання, яке брав президент Порошенко під час своєї інавгурації: посаджу за корупцію трьох його друзів", але "трьома друзями не обійдеться".

"Усіх, хто хоч копійку з армії взяв, нам буде треба притягнути до відповідальності… Незаконне підвищення цін на газ для населення стало ще одним джерелом збагачення за рахунок людей. Влада понесе відповідальність і за тарифну вакханалію, влаштовану за час свого правління", – заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" додала, що нова влада "виведе контрольні органи з-під впливу президента", а зробити це дозволить нова Конституція, яка буде ухвалена на всеукраїнському референдумі.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: