fbpx
Сьогодні
23:19 16 Бер 2019

У Полтаві поліція вибачилася за затримання активістів Нацкорпусу перед мітингом Порошенка

Фото zmist.pl.ua

У Полтаві пройшла акція протесту "Національного корпусу" під стінами поліції через затримання активістів перед мітингом Порошенка.

Раніше повідомлялося, що до Полтави з Харкова, Сум, Дніпра, Запоріжжя приїхали понад 600 представників Нацкорпусу.

Усі нацкорпусівці зібралися під управлінням ГУНП Полтавщини, повідомляє zmist.pl.ua.

нацкорпус полтава

Фото zmist.pl.ua

Один із преставників Нацкорпусу закликав усіх інших не використовувати піротехніку та проголосив вимоги: "які саме закони ми порушили, коли хотіли запитати у Порошенка, коли будуть обрубані руки та затримані корупціонери в "оборонці"? Альтернативна: правоохоронці повинні розпочати службове розслідування проти тих поліцейських, які напали на хлопців".

До присутніх вийшов Денис Захарченко, заступник головного поліціянта області. Він повідомив, що вже розпочато службове розслідування щодо правоохоронців, які напали на активістів.

нацкорпус полтава

Фото zmist.pl.ua

Очільник обласного Нацкорпусу Анатолій Шиян продемонстрував Захарченку відео з моменту затримання активістів удень та вимагає, аби перед постраждалими вибачилися.

Тож представники поліції, присутні під управлінням, вибачилися перед націоналістами.

"Я, начальник карного розшуку. Ми вибачаємося за дії наших працівників, якщо вони порушили закон, ми проведемо службове розслідування. Вийшла ситуація, у якій і нам самим потрібно розібратися. Потрібно кілька днів, аби перевірити все і з'ясувати ситуацію".

Представники Нацкорпусу та Нацдружин викрикували, що контролюватимуть розслідування також. Наостанок обклеїли двері управління і, вигукуючи "Україна понад усе", "Разом і до кінця", "Один за всіх і всі за одного".

нацкорпус полтава

Фото zmist.pl.ua

Нагадаємо, у Полтаві перед початком передвиборного мітингу Порошенка затримали близько десятка людей.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: