fbpx
Сьогодні
15:35 16 Бер 2019

У Полтаві перед початком передвиборного мітингу Порошенка затримали близько десятка людей

Фото poltava.to

У Полтаві перед початком передвиборного мітингу президента Петра Порошенка затримали близько десятка людей.

Про це повідомляє  місцеве видання "Полтавщина".

Зазначається, що на Театральній площі відбувся конфлікт. За словами очевидців, група молодих людей з напівзакритими обличчями почала кидати в бік сцени пляшки. В результаті близько десяти людей забрали в автозаки.

"Близько 14:00 у центрі міста Полтава агресивно налаштована група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт із працівниками поліції, які несли службу з охорони публічної безпеки й порядку на площі біля театру М.В. Гоголя. Унаслідок провокації постраждала одна цивільна людина", – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Зазначається, що з метою недопущення загострення ситуації, "поліція припинила протиправну діяльність радикальної групи".

мітинг в Полтаві

Фото poltava.to

мітинг в Полтаві

Фото poltava.to

Представники "Національних дружин" кидали в правоохоронців іграшкових поросят з вимогою притягнути до відповідальності колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського (Свинарчука) за розкрадання в оборонній сфері. В результаті поліція доставила близько 10 осіб до відділення, де з'ясовують мету їхніх дій. Попередня кваліфікація їх дій – дрібне хуліганство.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: