fbpx
Сьогодні
23:37 16 Бер 2019

Ryanair почне літати з Києва до польського Катовіце

З 30 жовтня ірландський лоукостер Ryanair відкриє рейс Київ – Катовіце.

Відповідний розклад опублікували на сайті Ryanair, передає Dziennik Zachodni.

Польоти будуть виконувати 4 рази на тиждень з аеропорту "Бориспіль". Відповідно до опублікованого розкладу, рейси заплановані з частотою чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Вильоти з Катовіце будуть о 07:00, вильоти з київського аеропорту Бориспіль – об 11:15.

Ryanair відкриє базу в Катовіце і розмістить там 2 літаки. Окрім Києва нові рейси з Катовіце будуть у Болонью, Бриндізі, Катанію, Гетеборг, Корк, Осло, Манчестер, Кельн, Дортмунд та Пафос.

Мінімальна ціна авіаквитка в один бік на момент публікації матеріалу була у межах від 28€ до 33€ з урахуванням перевезення тільки невеликого предмета ручної поклажі.

Новий маршрут Ryanair дублює існуючий маршрут Wizz Air Київ-Катовіце, який на початку 2009 року став одним з перших міжнародних напрямків Wizz Air з України. Нагадаємо, що рейси в Катовіце з Києва, Львова та Харкова вже тривалий час виконує лоукост WizzAir.

За даними системи бронювання, рейси Київ-Катовіце виконуватиме польська "дочка" Ryanair – Ryanair Sun, яка спеціалізується на чартерах і буде перейменована в Buzz восени 2019 року.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: