fbpx
Сьогодні
14:28 16 Бер 2019

Річниця анексії. США ніколи не визнають контроль Кремля над Кримом

Сполучені Штати Америки ніколи не визнають контроль Кремля над окупованим Кримом.

Про це йдеться у повідомленні Facebook посольства США в Україні, присвяченому п'ятій річниці анексії півострова.

В посольстві назвали так званий "референдум" 16 березня 2014 року в Криму незаконним.

"Сполучені Штати не визнають і ніколи не визнають контроль Кремля над Кримом. Під час візиту корабля ВМС США "Дональд Кук" в Одесу, ми висловили чітку позицію – США твердо підтримують суверенітет і територіальну цілісність України", – йдеться в повідомленні.

#Crimea is Ukraine

🇺🇦 #КримЦеУкраїна. 5 років тому Росія організувала нелегітимний референдум про анексію Криму. Сполучені Штати не визнаю́ть і ніколи не ви́знають контроль Кремля над Кримом.Під час візиту корабля ВМС США «Дональд Кук» в Одесу, ми висловили чітку позицію – США непохитно підтримують суверенітет і територіальну цілісність України. 🇺🇸 #CrimeaisUkraine Five years ago, Russia organized an illegitimate referendum on the annexation of Crimea. The United States does not and will not recognize the Kremlin's control of Crimea. We expressed clear and unwavering U.S. support for Ukraine's sovereignty and territorial integrity during the visit of the USS Donald Cook to Odesa.

Posted by U.S. Embassy Kyiv Ukraine on Friday, March 15, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: